طرز تهیه‌ی کتلت مرغ

طرز تهیه کتلت مرغ

قطعاً این روزها مرغ، بیشترین بخش از غذای خانواده‌ها را تشکیل میدهید در این آموزش ساده با ما همراه باشید تا کتلت مرغ را به شما آموزش دهیم.

 

موادلازم:

مرغ                           ٤٠٠ گرم
تخم مرغ                    ٣عدد
پياز                          ١عدد
ادويه كارى               ١ق.غ
كنجد                       ٤ق.غ
پودر سير                 ١ق.غ
زعفران دم كرده        نصف استكان
سويا                      ٢٠٠ گرم
پنير پيتزا               ٢٠٠ گرم
ارده                       ٢الى ٣ق.غ
آرد برنج                 ١ق.غ
پودر سوخارى         به مقدار لازم

طرز تهيه:

ابتدا ٢ عدد تخم مرغ را خوب هم مى زنيم معادل
٢ق.غ زعفران ريخته و با مخلوط مى كنيم. بعد همه مواد شامل (سويا،پياز،پنير پيتزا،نيمى از ارده، ١عدد تخم مرغ، زعفران. ١ق.غ كنجد، ادويه كارى، آرد برنج ، پودر سيرو مرغ بدون استخوان) را در خردكن مى ريزيم وبا هم خوب مخلوط كرده تا كاملاً يكدست شود بعد كمى و نمك و فلفل ريخته و هم مى زنيم سپس در ظرفى مى ريزيم. در تخم مرغ هم زده ١ق.غ ارده ريخته و هم مى زنيم و در ظرفى ريخته در ظرف ديگرى پودر سوخارى و كنجد را مى ريزيم، كمى از مايه كتلت را برداشته در كف دست پهن كرده در تخم مرغ غلطانده بعد در پودر سوخارى زده تابه از قبل گرم كرده را كمى روغن ريخته و كتلت ها را سرخ مى كنيم سپس در ظرفى چيده و آماده سرو است.

منبع:  آشپزخونه بهونه